Allround Assistant, regio Midden-Nederland

Geplaatst op 12 januari 2018 17:21
Reageren kan nog 26 dagen. Dat is tot en met 11 februari 2018.

Functieomschrijving

Voor één van onze Partners – een zorginstelling in de regio Midden-Nederland - waartoe onder andere Bunnik, Houten, Nieuwegein, Zeist, Breukelen, Maarssen, Utrecht, De Bilt, Culemborg en Vianen behoren – zijn wij op zoek naar een allround Assistant, die één van de managers van de betreffende afdeling gaat ondersteunen. Jij bent een échte duizendpoot en ondersteuner in hart en nieren en beschikt over de doe mentaliteit. Interesse? Lees dan snel verder en stuur jouw CV en een korte motivatie naar A2(@)assistant2.nl!

Jij herkent jezelf in het volgende:

 • Jij hebt met succes een hbo opleiding (secretarieel) afgerond. Diploma op zak dus!
 • Jij hebt al enige jaren ervaring in een soortgelijke functie
 • Jij bent 36 uur per week beschikbaar
 • Jij bent een veelzijdige duizendpoot die met flair en pit taken tot een goed einde weet te brengen
 • Jij draait je hand niet om voor complex agendabeheer
 • Jij beleeft plezier aan ondersteuning in de breedste zin van het woord en neemt met een proactieve houding werk uit handen
 • Jij werkt secuur, kan goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers jij uitstekend in zowel woord als geschrift
 • Jij bent communicatief sterk, charmant in de omgang en bent hét aanspreekpunt voor zowel interne als externe relaties

Profiel

Hoe jouw dag eruit komt te zien? Jij komt te werken op een afdeling met vier managers, die alle vier worden ondersteund door een Assistant. Jij wordt dus één van die Assistants en zorgt ervoor dat het jouw manager aan niets ontbreekt. Vol enthousiasme regel jij de zaken, zodat jouw manager zich zonder zorgen op zijn belangrijkste werkzaamheden kan focussen. Uiteraard neem jij jouw collega Assistants waar en ondersteunen jullie elkaar waar nodig. Jij zorgt voor de ondersteuning van jouw manager in de breedste zin van het woord en gaat dus zeer afwisselende werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij onder andere aan het inplannen van afspraken (zowel telefonisch als via de mail), het ontvangen en te woord staan van interne en externe relaties en administratieve werkzaamheden. Ook neem jij zelf het initiatief en regel jij – nog voordat erom gevraagd wordt – wat er moet gebeuren. Jij kan goed omgaan met hectiek en zit boordevol passie. Geen dag is hetzelfde en dat is maar goed ook, want juist daar krijg jij energie van!

Niet onbelangrijk: de arbeidsvoorwaarden

 • Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
 • Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
 • Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
 • Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit en ook Social Media

Last, but not least: even voorstellen. Wel zo netjes! Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Nog steeds enthousiast? Pak dan nu jouw kans en solliciteer! Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2(@)assistant2.nl of neem telefonisch contact met ons op via: 088 022 23 44! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Wij kijken uit naar jouw reactie!Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 26 dagen. Dat is tot en met 11 februari 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 83b13d5e346b554c414c227e6f0a3a6e3a84da3b
Vacature samenvatting

Locatie

Koninginnegracht 25
2514 AB 's-Gravenhage

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

Management Support Assistant2 B.V.

Informatie

Management Support Assistant2 werkt persoonlijk en plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen bij Partners in heel Nederland. Van Talent tot Assistant en van Professional tot Expert.

Onze missie: werk maken van kwaliteit. Elke dag opnieuw. Niet vanuit regeltjes of starre voorschriften, wél vanuit een houding. Bij ons is kwaliteit dé mentaliteit. We willen de beste dienstverlener zijn voor onze Partners en opdrachtgevers. En de beste werkgever voor zowel onze Assistants als onze vaste medewerkers. Volgens ons kan het één niet zonder het ander. Assistant2 werkt landelijk.

Website

www.assistant2.nl

adres

Management Support Assistant2 B.V.
Koninginnegracht 25
2514 AB 's-Gravenhage

Vacatures

Alle vacatures