Starters functie! Administratief medewerk(st)er

Geplaatst op 11 januari 2019 16:31
Reageren kan nog 18 dagen. Dat is tot en met 10 februari 2019.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in Barendrecht zoeken we een fulltime medewerk(st)er administratie.

Je taken bestaan uit: Facturatie proces voorbereiden en begeleiden Nota s voor vrachtbrieven verwerken Betalingen voorbereiden Alle overige financieel administratieve ondersteunende taken

De werktijden zijn van 8.30-17.30 Onze opdrachtgever biedt direct een contract aan voor in eerste instantie 6/7 maanden.

Profiel

MBO financieel administratieve functie 0-2 jaar werkervaring in de administratie Goede beheersing Nederlandse taal Ervaring met Multivers is een pre maar geen noodzaak Fulltime inzetbaar van maandag t/m vrijdagGeïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 18 dagen. Dat is tot en met 10 februari 2019.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 4bb5d5b1cf8122bc5282948a2dd795416ca971c3
Vacature samenvatting

Locatie

Avenue Carnisse
2993 MJ Barendrecht

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
40+ uur per week

Opleidingsniveau

mbo 4

Salaris

1500-2000 bruto per maand

Mijn Uitzendbureau B.V.

Informatie

Het team van Mijn Uitzendbureau heeft gemiddeld meer dan tien jaar ervaring binnen het vakgebied. Geen enkel aspect van de markt is ons onbekend. Langdurige relaties zijn het credo, ook binnen ons hechte team. De lijntjes zijn kort en er wordt verregaand meegedacht. Zowel opdrachtgevers als kandidaten kunnen bij ons terecht voor advies. Zij kunnen erop vertrouwen dat Mijn Uitzendbureau zorgt voor een snelle en effectieve match. Mijn Uitzendbureau is aangesloten bij de NBBU (brancheorganisatie van professionele intermediairs) en in het bezit van een VCU certificaat.

Website

www.mijn-uitzendbureau.nl

adres

Mijn Uitzendbureau B.V.
Avenue Carnisse
2993 MJ Barendrecht

Vacatures

Alle vacatures