Deze vacature is helaas niet meer beschikbaar. Klik hier om alle vactures van LM Uitzendbureau te zien.

Beleidsmedewerker ruimtelijke ordening

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Functieomschrijving

Functie : Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening

Sluitingsdatum Vacature : 20-06-2018 17.00 uur

Duur : tot en met 1 april 2019

Optie tot verlenging : Mogelijk maar nog niet bekend.

Uren per week : 32

Aanvang : 1 juli 2018

Opleidingsniveau : HBO

Regio : Noord-Holland

Weesp, volop in beweging

Wie wil werken in Weesp wil meer dan zomaar een baan. Meer dan een baan in een mooie historische vestingstad aan de Vecht, onder de rook van Amsterdam.

Mensen die willen werken in Weesp houden van aanpakken, van werk dat er toe doet. Ze werken graag resultaatgericht in een zakelijke sfeer, houden van samenwerken en zijn zich bewust van de vele ontwikkelingen die er zijn binnen én buiten onze organisatie.

Een organisatie, die ze volledig ondersteunt en stimuleert om uitdagingen aan te gaan en kansen te creëren en te grijpen. Een flexibele organisatie die volop in beweging is en waar van alles gebeurt, die begrijpt dat haar medewerkers uitdaging zoeken en ze daar waar mogelijk ondersteuning biedt om zich te ontwikkelen en te ontplooien.

Beschik jij over een flexibele instelling en veerkracht en herken je je in bovenstaande manier van werken? Dan maken wij in Weesp graag kennis met jou!

Je plek in de organisatie Het team Ruimtelijke Ontwikkeling vormt samen met het team Stadsbeheer de afdeling beheer en Ontwikkeling. De collega’s binnen het team Ruimtelijke Ontwikkeling houden zich bezig met de werkvelden economie en toerisme, wonen, grondzaken, ruimtelijke projecten en, vergunningen, geo informatie, erfgoed en ruimtelijke ordening. Het team bestaat uit circa 16 fte. Met veel enthousiasme en inzet werken wij aan de toekomst van onze dynamische en groeiende stad.

Beleidsmedewerker ruimtelijke ordening :

Binnen het werkveld ruimtelijke ordening ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren:

je adviseert het college en de collega’s van het team over ruimtelijke initiatieven die niet passen in het bestemmingsplan; je overlegt met initiatiefnemers en belanghebbenden/omwonenden over initiatieven die niet passen in het bestemmingsplan; je begeleidt bestemmingsplanprocedures, je bent daarbij het aanspreekpunt voor collega’s en ambtelijk opdrachtgever richting de stedenbouwkundige bureaus; je vertegenwoordigt de gemeente bij de bezwaarcommissie, rechtbank en Raad van State voor wat betreft de besluiten die binnen het team worden voorbereid; je ontwikkelt ruimtelijk beleid binnen het werkveld.

Profiel

Gunningscriteria (weging) :

  1. Minimaal afgeronde hbo bachelor opleiding (20 punten);
  2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als RO medewerker binnen een gemeentelijke instelling in de afgelopen 6 jaar (40 punten);
  3. Schaal 10 CAR UWO (15 punten);
  4. Selectiegesprek in tweede beoordelingsfase (25 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u aan de genoemde criteria voldoet.

Competenties:

Je bent oplossingsgericht en pragmatisch; Regelgeving is voor jouw geen doel maar een middel; Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken; Je bent in staat om mondeling en schriftelijk helder en compact standpunten en adviezen te formuleren en motiveren; Je hebt een tactvolle, pro-actieve en klantgerichte opstelling; Je bent flexibel en zoekt altijd naar oplossingen; Je bent gewend projectmatig te werken. Functieschaal : Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10.

CV-eisen Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning De gesprekken bij de gemeente zijn gepland in week 26. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk in week 26 bericht.

Overige informatie De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

Heeft u interesse in deze vacature stuur dan uw CV met Motivatiebrief en met referentie gegevens en een kopie van uw Diploma voor 20-06-2018 17.00 uur naar info@lm-uitzendbureau.nl of via Talentee ( Reageer alleen als u aan de hier bovenstaande functie eisen en werkervaring kunt voldoen ,anders heeft reageren geen zin )

Secundaire arbeidsvoorwaarden

CAR UWO / CAO ABUGeïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Large b77375ac668d96408e1d476ab21142e7e0930a29
Vacature samenvatting

Locatie

Nieuwstraat 70 A
1381 BD Weesp

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

LM Uitzendbureau

Informatie

Website

www.lm-uitzendbureau.nl

adres

LM Uitzendbureau
Schoof 17
1771 PC Wieringerwerf

Vacatures

Alle vacatures