Schoonmakers Appartementencomplex op Ameland

Geplaatst op 12 oktober 2018 16:46
Reageren kan nog 21 dagen. Dat is tot en met 11 november 2018.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar Schoonmakers op een vakantiepark op Ameland. Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf. Naast het schoonmaken zorgen zij ook voor het beheren van bijvoorbeeld kantines, bedrijfsrestaurants, dorpshuizen en sportaccommodaties.

De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de appartementen op het recreatiepark. De werkdagen zijn op maandag en vrijdag van 08:45 tot ongeveer 15:30 op oproepbasis.

Profiel

  • Bij voorkeur ervaring met het schoonmaken van accommodaties.
  • Representatief
  • Hard willen werken
  • Lichamelijk in goede gezondheid

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Salarisindiciatie: Conform CAO RASGeïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Ben jij bij voorkeur woonachtig op Ameland of in de buurt van Holwerd en heb jij bij voorkeur ervaring in de schoonmaak? Dan ontvangen wij graag van jou een recent cv en een uitgebreide motivatie. De parkeerkosten bij Holwerd, de bootovertocht, vaartijden en het buskaartje worden vergoed. Om op tijd op Ameland aan te komen, moet je de boot van 7.30 uur nemen. Vervolgens neem je de bus naar het vakantiepark. Er is geen reiskostenvergoeding mogelijk conform CAO RAS

Mocht je verder moeten rijden, dan is reistijdvergoeding bespreekbaar!

Let op: onze reacties per mail komen soms in de ongewenste mailbox terecht.

Reageren kan nog 21 dagen. Dat is tot en met 11 november 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 887482661c1bd0274fe359097dff584a64bbfbd3
Vacature samenvatting

Locatie

Kolphoopstraat 39
7811 GD Emmen

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

oproepkracht
8-16 uur per week

Opleidingsniveau

vmbo

Salaris

Salaris in overleg

Jobdirekt

Informatie

Jobdirekt B.V. Hét persoonlijke uitzendbureau!

Wat ons onderscheidt? Jarenlange ervaring, regelmatig persoonlijk contact met onze medewerkers en klanten, eerlijkheid, openheid en betrouwbaarheid op alle fronten.

Vanuit de markt is er momenteel veel vraag naar vakkrachten, maar wat als die vakkracht reeds “onder de pannen is”. Dan is het moment daar om buiten de kaders te kijken en vraag en aanbod bij elkaar te brengen door te faciliteren in opleidingsmogelijkheden. Jobdirekt onderscheidt zich daarin door met opdrachtgever en werkzoekende in gesprek te gaan en vanuit de mens, de persoon, een opleidingstraject te starten. Niet grootschalig, hetgeen reeds wordt aangeboden door collega uitzenders, maar wij geloven in individuele behoeften en maatwerk.

Binnenlopen bij een vestiging om je in te schrijven is dan ook elke dag mogelijk, je wordt te woord gestaan en vaak wordt er een intake ingepland om een volledige inschrijving te kunnen realiseren. We starten met een bak koffie en een inschrijving aan tafel. Van daaruit worden de wensen en behoeften in kaart gebracht. Hoewel Jobdirekt uiteraard gebruik maakt van digitale inschrijfmogelijkheden, ligt de voorkeur te allen tijden aan de persoonlijke benadering.

Gelukkig weten vele werkzoekenden het pand van Jobdirekt in Emmen te vinden, nieuw is echter dat wij sinds eind februari 2018 ook gevestigd zijn in Coevorden. Wij richten ons voornamelijk op de branches: Productie, Techniek, Civiel en Facilitaire dienstverlening.

Sta je nog niet ingeschreven bij Jobdirekt? Wij zijn te vinden aan de Kolhoopstraat 39 te Emmen of aan de Bentheimerstraat 26 te Coevorden. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste baan! De mogelijkheden voor een eventuele werk- en leerplek kunnen dan ook besproken worden. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0591-648395 - 0524-700217 of via de mail: info@job-direkt.nl

Jobdirekt uitzendbureau werkt volgens de NBBU en volgens de NEN 4400-01 normering. Dit is voor u een garantie dat u samenwerkt met een officieel erkend uitzendbureau waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Kom gerust binnen bij één van onze vestigingen, de koffie staat klaar!

Website

www.job-direkt.nl

adres

Jobdirekt
Kolphoopstraat 39
7811 GD Emmen

Vacatures

Alle vacatures