Leerkracht basisonderwijs, regio Sittard

Geplaatst op 07 december 2018 13:47
Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 5 februari 2019.

Functieomschrijving

Ben jij leerkracht en op zoek naar een leuke groep leerlingen die graag nieuwe dingen leert? Dan horen wij graag van je!

Voor het nieuwe jaar zijn wij op zoek naar leerkrachten voor het primair onderwijs, regio Limburg. We vragen zowel startende leerkrachten die recent de Pabo hebben afgerond als ervaren leerkrachten te reageren.

Voor een startend leerkracht kun je ervaring op doen bij diverse scholen, waardoor je leert werken met verschillende lesmethodes en te maken krijgt met verschillende schoolculturen.Je leert waar je goed in bent en waar jouw voorkeuren liggen. Voor ervaren leerkrachten is het werken via Bisbee ‘wat anders’. Na misschien jarenlang te hebben gewerkt op één school ben je wellicht toe aan nieuwe uitdagingen om jezelf te blijven ontwikkelen als leerkracht.

Het aantal te werken uren is in overleg. Ben jij leerkracht en op zoek naar een leuke groep leerlingen die graag nieuwe dingen willen leren? Dan komen we graag met jou in contact om de mogelijkheden door te spreken!

Profiel

  • je bent in het bezit van een Pabo diploma

  • je beschikt over ervaring in het basisonderwijs

  • je bent in staat om het onderwijs op een aantrekkelijke wijze aan te bieden aan basisschool leerlingen

  • je bent woonachtig in regio Limburg (Roermond, Sittard, Heerlen)

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij willen dat zaken goed geregeld zijn. Een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken:

  • salariëring tussen € 2500,- en € 4000,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband

  • bij inzet in het po volgen wij de cao po

  • continuïteit in contact; je onderwijsmanager is je vaste aanspreekpunt

  • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door o.a. coaching, na- en bijscholing en deelname aan vakgroepen


Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature, en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Dan ontvangen wij graag je cv en een korte motivatie.

Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 5 februari 2019.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 99865ee0ee242b64d044a183d9a9be810dcb847c
Vacature samenvatting

Locatie

.
6131 AS Sittard

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
24-32 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

Bisbee Flexonderwijs

Informatie

Bisbee Flexonderwijs is onderwijsbedrijf waar enthousiaste en betrokken docenten actief zijn in de uitvoering van onderwijsprojecten. Binnen het NT2-werkveld (volwasseneneducatie, ISK, primair onderwijs) en het NT1-werkveld. Maar ook binnen het regulier onderwijs: als docent of taalassessor binnen het VO en MBO. Wij ontzorgen onderwijsorganisaties met oplossingen die kosten besparen en kwaliteit bevorderen.

Maar wij helpen je niet alleen aan een baan, we helpen je verder. Voor ons is de mens net zo belangrijk als de opdracht. Wij kijken naar jou als persoon én houden rekening met jouw wensen. Wij hebben een diversiteit aan projecten en opdrachtgevers, waardoor we je na afloop van een project vaak snel op een ander project kunnen plaatsen. Er is ruimte voor je eigen invulling qua tijd en beschikbaarheid.

Wij zijn de kweekvijver van docenten voor het (taal)onderwijs. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom investeren wij in onze docenten, door na- en bijscholing aan te bieden vanuit onze Bisbee Academie. Daarmee bieden wij ondersteuning bij certificering en diplomering, of ontwikkeling van competenties. Ook bieden wij met onze vakgroepen een platform voor het delen van kennis en ervaringen met collega’s binnen jouw vakgroep.

Ben jij docent en wil je deel uitmaken van een warm en betrokken team, waarin we aandacht hebben voor jou én jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan horen wij graag van je!

Website

www.bisbee.nl/vacatures/

adres

Bisbee Flexonderwijs
Het Wielsem 10
5231 BW 's-Hertogenbosch

Vacatures

Alle vacatures