Technical Engineer

Geplaatst op 12 januari 2018 17:42
Reageren kan nog 26 dagen. Dat is tot en met 11 februari 2018.

Functieomschrijving

e werkomgeving

De afdeling waar je als Technical Engineer komt te werken is verantwoordelijk voor de interne ICT dienstverlening rondom Microsoft en ICT infrastructuur gerelateerde producten en diensten die aangeboden worden vanuit de diverse centrale datacenters van de opdrachtgever. De dienstverlening van deze divisie heeft onder andere betrekking op e-mail, directory services, intranet, Skype, SCCM, SCOM, mobile en BizTalk. De divisie levert naast technisch beheer ook applicatie beheer en ondersteuning aan de lokale IT afdelingen binnen de opdrachtgever, evenals software development (Sharepoint en BizTalk). Er worden – een aantal belangrijke projecten actief die een groot beslag leggen op de resources. Die projecten hebben onder andere betrekking op: Active Directory (ontwerpen, bouwen en migreren naar de nieuwe Active Directory; Office 365 (migreren van de e-mail, extranet, Onedrive for Business); SCCM (het gebruik van SCCM uitbreiden naar alle sites); Werkplekstandaardisatie (ontwerpen, bouwen en migreren naar de gestandaardiseerde werkplek).

De functie omschrijving Zorgdragen voor de continuïteit van de IT infrastructuur door het uitvoeren van proactief beheer en het indienen van verbetervoorstellen; Het uitvoeren van (dagelijkse controles) – zoals backups, SCOM e.d. – over het goed functioneren van de IT infrastructuur; Het installeren en beheren van (virtuele) Windows servers; Het verhelpen van verstoringen die betrekking hebben op de Windows servers, Active Directory en Exchange 2010; Het testen van Disaster Recovery scenario’s; Het uitvoeren en testen van wijzigingen.

Profiel

Functie-eisen Minimaal 5 jaar ervaring met het uitvoeren van genoemde werkzaamheden in internationaal –en op basis van ITIL opererende – ‘enterprise’ organisaties; Goede kennis en ervaring met Windows Server (vanaf minimaal versie 2008), Active Directory en Exchange Server; Kennis en ervaring met netwerktechnologie zoals TCP/IP, DNS e.d.; Een brede algemene technische kennis en interesse; Ervaring met TOPdesk; Pré’s Kennis en ervaring met CommVault; Ervaring met beheer van Office 365 (m.n. email); Ervaring met Sarbanes Oxley IT compliancy policies and controls. Competenties Werken en denken op HBO-niveau; Goede communicatieve en sociale vaardigheden; Pragmatische en klantgerichte instelling; Doorzettingsvermogen en stress bestendig; Analytische persoonlijkheid; In staat om zowel in teamverband als zelfstandig te opereren; Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Start: Zo spoedig mogelijk Inzet: 40 uur per week Duur: 6 maanden Graag reageren met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannenGeïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 26 dagen. Dat is tot en met 11 februari 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 8ccb5a5af4d3d432b8a9873b2ae42efb0e10e344
Vacature samenvatting

Locatie

Loire 6
2911 HD Nieuwerkerk aan den IJssel

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

mbo 3

Salaris

Salaris in overleg

S&Z Consultancy

Informatie

S&Z Consultancy detacheert Professionals sinds 1993 en heeft bewezen een goede partner te zijn voor Opdrachtgevers en Professionals. Door onze ervaring en persoonlijke benadering streven wij naar de perfecte match voor uw opdracht en werkplek.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van Civiele Techniek/Bouwkunde, ICT en Management ondersteuning. Door onze kennis, ervaring en inlevingsvermogen toe te passen zorgen wij tussen opdrachtgever en Professional voor de juiste invulling van uw behoefte op uw vakgebied.

Website

www.szconsultancy.nl

adres

S&Z Consultancy
Loire 6
2911 HD Nieuwerkerk aan den IJssel

Vacatures

Alle vacatures