Deze vacature is helaas niet meer beschikbaar. Klik hier om alle vactures van LM Uitzendbureau te zien.

Medewerker uitvoeringsbeleid parkeren en leefomgeving

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Functieomschrijving

Functie : Medewerker uitvoeringsbeleid parkeren en leefomgeving

Sluitingsdatum Vacature : 19-06-2018 17.00 uur

Duur : 4 maanden

Optie tot verlenging : 1 x 3 maanden

Uren per week : 36

Aanvang : 2 juli 2018

Opleidingsniveau : HBO

Regio : Noord-Holland

Gemeente Hilversum, een uitdagende werkgever in de Mediastad in het groen

De gemeente Hilversum luistert aandachtig naar de vraagstukken die haar burgers, bezoekers en bedrijven aan de orde stellen. We zoeken actief de dialoog op met onze inwoners en partners. We helpen hen om oplossingen te vinden. Soms door in coproductie samen te werken. En soms door de regie te voeren. Zo werken we aan een zelfredzame samenleving. Die samenleving verandert echter steeds sneller. Van ons wordt verwacht dat wij effectief en tijdig kunnen inspringen op nieuwe eisen en wensen.

Hiervoor hebben we een netwerkorganisatie gebouwd. Daarin werken ruim 600 collega’s aan wat er nodig is voor en in Hilversum. Dat zijn collega’s die hun maatschappelijke betrokkenheid en ambitie kunnen omzetten naar concrete resultaten, waar de stad verder mee kan. Het zijn collega’s die bereid zijn om steeds die extra stap te zetten, ook op de minder gebaande paden. Die anderen – binnen en buiten de organisatie – stimuleren en helpen om hetzelfde te doen. Collega’s die flexibiliteit tonen in houding en gedrag. Die denken en handelen vanuit zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Collega’s die politiek sensitief zijn, inzicht hebben in de processen en hun eigen rol binnen een politiek bestuurlijke omgeving.

Onze kernwaarden: klantgericht werken, initiatief nemen, samenwerken en samenlevingsgericht werken. De rode draad is dat we ons blijven ontwikkelen. Dan zijn we nu, maar ook in de toekomst, toegerust voor de (nieuwe) taken waar we als gemeente voor staan.

Opdracht :

Taken en werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd tijdens de opdracht:

Je adviseert over beleids- en operationele vraagstukken gericht op parkeren; Je doet de projectcoördinatie bij gewijzigd beleid, zoals de invoering van parkeerregulering; Je verzamelt operationele data, rapporteert en zorgt voor adviezen om de uitvoering te verbeteren; Je organiseert buurtbijeenkomsten over nieuw/bijgesteld parkeerbeleid, je begeleidt deze en verwerkt de uitkomsten; Je behandelt vragen en klachten van in- en externe belanghebbenden; Je coördineert de operationele communicatie over parkeer gerelateerde zaken in de openbare ruimte.

Profiel

Vereisten / knock-outcriteria :

  1. Minimaal een afgeronde HBO bachelor opleiding bestuurskunde, bedrijfskunde, planologie, civiel techniek of vergelijkbaar;
  2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in bestuurlijke advisering in de afgelopen 6 jaar;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten) 3. Beschikbaar per 2 juli 2018 (30 punten); 4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeente in de afgelopen 6 jaar (30 punten); 5. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met participatie/communicatie met burgers in de afgelopen 6 jaar (30 punten); 6. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met parkeerbeleid in de afgelopen 6 jaar (10 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

Probleemoplossend vermogen; Organisatietalent; Goede communicatieve vaardigheden; Overtuigingskracht; Helikopterview; Daadkracht.

Functieschaal : Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10.

CV-eisen Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 25 juni 2018. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 22 juni bericht.

Overige informatie

De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

Heeft u interesse in deze vacature stuur dan uw CV met Motivatiebrief en met referentie gegevens en een kopie van uw Diploma voor 19-06-2018 17.00 uur naar info@lm-uitzendbureau.nl of via Talentee ( Reageer alleen als u aan de hier bovenstaande functie eisen en werkervaring kunt voldoen ,anders heeft reageren geen zin )

Secundaire arbeidsvoorwaarden

CAR UWO Schaal 10 / CAO ABUGeïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Large b77375ac668d96408e1d476ab21142e7e0930a29
Vacature samenvatting

Locatie

Oude Enghweg 23
1217 JB Hilversum

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

LM Uitzendbureau

Informatie

Website

www.lm-uitzendbureau.nl

adres

LM Uitzendbureau
Schoof 17
1771 PC Wieringerwerf

Vacatures

Alle vacatures