#VACATURE #KOK #CHEFKOK #BROUWERSHAVEN #OUDDORP

Geplaatst op 12 juli 2018 12:02
Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 10 september 2018.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever Herberg ’t Swarte Schaep zijn wij per direct op zoek naar een fulltime zelfstandig werkende kok of chef-kok. Het is een herberg waar je verschillende soorten kamers kunt huren, hier krijg je een heerlijk ontbijt bij verzorgd door Betty of Leila. Het restaurant zit naast de haven, er zullen dus ook verschillende mensen na een dagje varen bij jou komen eten. Herberg ’t Swarte Schaep is al 20 jaar in handen van dezelfde familie, de sfeer van een familiebedrijf is dan ook goed merkbaar in het kleine team. Af en toe worden er ook leuke evenementen georganiseerd waarbij de gasten kunnen genieten van livemuziek in combinatie met jouw heerlijk gemaakte drankjes, lunch of diner.

Hoe komt je werkdag eruit te zien?

Je gaat fulltime aan de slag, de werkdagen en tijden zijn in overleg met de opdrachtgever. Je dient dus wel flexibel te zijn, omdat het in het weekend vaak drukker is wordt er van je verwacht dat je dan ook beschikbaar bent. Je bereidt gerechten voor de klanten en zorgt ervoor dat ze het naar hun zin hebben. Begin van je dag ga je alle voorbereidingen treffen, daarna zullen de bestellingen binnen stromen. Aan het eind van de dag bespreek je met je collega’s de dag en maak je je werkplek schoon.

Wat bieden wij jou:

  • Een fulltimebaan;
  • Een gezellig team en opdrachtgever;
  • Per direct een nieuwe baan.

Profiel

Heb/ben jij:

  • Ervaring als chef-kok of zelfstandig werkende kok;
  • Jij kan goed samenwerken in een team;
  • Fulltime beschikbaar;
  • Per direct beschikbaar.

Meer informatie over deze vacature? Solliciteer direct en kom in aanmerking voor een (vast) contract bij Herberg ’t Swarte Schaep.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 10 september 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large bf9244ace0a8e631ccc2c8bcecd5839115bd079d
Vacature samenvatting

Locatie

Haven Zuidzijde 16
4318 AJ Brouwershaven

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
40+ uur per week

Opleidingsniveau

mbo 4

Salaris

Salaris in overleg

Jobido.nl

Informatie

Makkelijk solliciteren? Bel 085 4000 820 of mail naar support@jobido.nl

75% van onze vacatures worden vervuld middels Werving en Selectie. Dit betekent dat jij, als werknemer, direct een contract kunt verwachten van je nieuwe werkgever!

Website

www.jobido.nl

adres

Jobido.nl
Toepadweg 10 G
5301 KA Zaltbommel

Vacatures

Alle vacatures