Ambulant docent NT2, regio Arnhem

Geplaatst op 14 februari 2018 15:58
Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 15 april 2018.

Functieomschrijving

Als ambulant NT2 docent word je ingezet bij een van onze grotere onderwijspartners, regio Arnhem, actief in het taalonderwijs (volwasseneneducatie en ISK).

Als een van de docenten ziek is of vanwege een andere reden niet kan werken, sta jij als vaste kracht klaar om de vervanging te realiseren. Op deze wijze wordt de continuïteit op de locaties gewaarborgd. Een belangrijke taak dus!

Onze ambulant docenten worden ingezet op kortdurende vervangingen. Omdat je steeds op een andere groep ingezet word, werken wij met senior docenten. Op basis van je ervaring als NT2 docent ben je in staat direct en zelfstandig de les over te nemen. De ene keer is dit een groep volwassenen, anderstalige cursisten in een inburgeringstraject, de andere keer een groep anderstalige jongeren tussen de 12 en 18 jaar op de ISK.

Als docent krijg je de kans om op diverse groepen 'binnen' te kijken, jezelf te ontwikkelen en nog meer ervaring op te doen. Maar het vraagt ook de nodige energie. Soms hoor je 's ochtends pas waar je naar toe moet, een enkele keer kom je pas in de groep wanneer de les al gestart is. Dit vergt wat van je flexibiliteit.

Wij zijn dan ook op zoek naar een docent NT2 die er bewust voor kiest te werken als ambulant docent. Ben jij die docent en ben je voor minimaal 20 uur per week inzetbaar, regio Den Bosch? Dan horen wij heel graag van je!

Profiel

  • Je beschikt over het certificaat competent docent NT2 van de BVNT2 of bent in opleiding of EVC traject tot gecertificeerd docent NT2
  • Je hebt een Pabo-diploma, een 1e of 2e graads lesbevoegdheid of een bevoegdheid voor lesgeven in de BVE (Volwassenenonderwijs)
  • Als docent heb je aantoonbare ervaring met NT2 onderwijs en kennis van de actuele lesdoelen van groepen ISK, inburgering, alfabetisering of staatsexamen
  • Je hebt sterke didactische vaardigheden en aantoonbare ervaring met het differentiëren in niveaus
  • Je bent woonachtig in regio Arnhem

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij willen dat zaken goed geregeld zijn. Een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken. We bieden je mogelijkheden tot opleiding via de Bisbee Academie en hanteren eigen arbeidsvoorwaarden. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Salariëring tussen € 2500,- en € 4000,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (1659 uur per jaar). Inschaling is afhankelijk van diplomering, certificering, ervaring en inzetbaarheid
  • Reiskostenvergoeding en een netto onkostenvergoeding (tot een maximum van € 75,- per maand)
  • Continuïteit in contact; je onderwijsmanager is je vaste aanspreekpunt
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door o.a. coaching, na- en bijscholing, deelname vakgroepen en een tegemoetkoming in relevante opleidingskosten


Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature, en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Dan ontvangen wij graag je cv en een korte motivatie.

Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 15 april 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 99865ee0ee242b64d044a183d9a9be810dcb847c
Vacature samenvatting

Locatie

.
6811 KM Arnhem

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
Werktijden in overleg

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

Bisbee Flexonderwijs

Informatie

Bisbee Flexonderwijs is een onderwijsbedrijf waar enthousiaste docenten actief zijn in de uitvoering van onderwijsprojecten. Binnen het NT2-werkveld: in de volwasseneneducatie, de ISK en het primair onderwijs. Maar ook binnen het regulier onderwijs: als taalassessor of (vak)docent binnen het MBO.

Maar wij helpen je niet alleen aan een baan, we helpen je verder. Voor ons is de mens net zo belangrijk als de opdracht. Wij kijken naar jou als persoon én houden rekening met jouw wensen. Wij hebben een diversiteit aan projecten en opdrachtgevers, waardoor we je na afloop van een project vaak snel op een ander project kunnen plaatsen. Er is ruimte voor je eigen invulling qua tijd en beschikbaarheid.

Wij zijn de kweekvijver van docenten voor het (taal)onderwijs. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom investeren wij in onze docenten, door na- en bijscholing aan te bieden vanuit onze Bisbee Academie. Daarmee bieden wij ondersteuning bij certificering en diplomering, of ontwikkeling van competenties. Ook bieden wij met onze vakgroepen een platform voor het delen van kennis en ervaringen met collega’s binnen jouw vakgroep.

Ben jij docent en wil je deel uitmaken van een warm en betrokken team, waarin we aandacht hebben voor jou én jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan horen wij graag van je!

Website

www.bisbee.nl/vacatures/

adres

Bisbee Flexonderwijs
Het Wielsem 10
5231 BW 's-Hertogenbosch

Vacatures

Alle vacatures