Deze vacature is helaas niet meer beschikbaar. Klik hier om alle vactures van OpslagXL te zien.

Receptionist 8 uur per week. Oproepbaar tot max. 24 uur per week.

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in het Gooi ('s-Graveland) zijn wij op zoek naar iemand die 1 dag in de week (8 uur) onze receptie wilt bemannen en daarnaast extra inzetbaar is tijdens de vakantieperiodes en ziekte (max. 24 uur in de week). De extra inzetbaarheid geldt niet alleen voor onze vestiging Het Gooi maar ook voor onze vestigingen Amsterdam en Rijswijk (ZH). Functieomschrijving: Het aannemen van telefoon en beantwoorden van mails behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. Klanten die aan de receptie komen help je door hen te informeren, in- en uit te boeken en wegwijs te maken. (kleine) Administratieve handelingen zullen moeten worden verwerkt. Wij bieden: Een functie waarbij een opleiding en werkervaring niet is vereist. Een gezellige en relaxte werksfeer Reiskosten vergoeding (wanneer er op een andere vestiging gewerkt wordt) Een jaarcontract (met proeftijd van 3 maanden) Herken jij jezelf in onderstaande omschrijving? Je woont in de omgeving van 's-Graveland en vindt het leuk om 1 dag in de week onze receptie te bemannen. Daarnaast ben je bereid en heb je de mogelijkheid om tijdens de vakantieperiodes en ziekte van collega's extra te werken (maximaal 24 uur in de week). Ook vindt je het geen probleem om, tijdens vakantieperiodes en ziekte, in te vallen bij onze vestigingen in Amsterdam en Rijswijk. Omdat je ook inzetbaar bent op onze vestigingen ben je in het bezit van een auto en rijbewijs B. Je bent sociaal en je vindt het leuk om met klanten te communiceren, te informeren en rond te leiden. Mail dan je sollicitatiebrief en CV naar ons. I.v.m. vakanties zullen wij de sollicitatiegesprekken in de week van 18 juni inplannen.

Profiel

Je woont in de omgeving van 's-Graveland en vindt het leuk om 1 dag in de week onze receptie te bemannen. Daarnaast ben je bereid en heb je de mogelijkheid om tijdens de vakantieperiodes en ziekte van collega's extra te werken (maximaal 24 uur in de week). Ook vindt je het geen probleem om, tijdens vakantieperiodes en ziekte, in te vallen bij onze vestigingen in Amsterdam en Rijswijk. Omdat je ook inzetbaar bent op onze vestigingen ben je in het bezit van een auto en rijbewijs B. Je bent sociaal en je vindt het leuk om met klanten te communiceren, te informeren en rond te leiden.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij bieden: Een functie waarbij een opleiding en werkervaring niet is vereist. Een gezellige en relaxte werksfeer Reiskosten vergoeding (wanneer er op een andere vestiging gewerkt wordt) Een jaarcontract (met proeftijd van 3 maanden)Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

We beginnen met een ori├źnterend gesprek. Blijkt hieruit dat het van beide kanten klikt dan komen we nog 1x samen voor een gesprek en bieden dan ons contract aan om door te nemen. Daarna vernemen wij graag binnen 3 werkdagen of je de baan accepteert of niet.

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Vacature samenvatting

Locatie

Cannenburgerweg 12-14
1243 JE 's-Graveland

Werkervaring

Geen werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
8-16 uur per week

Opleidingsniveau

mbo 1

Salaris

500-1000 bruto per maand

OpslagXL

Informatie

adres

OpslagXL
Cannenburgerweg 12-14
1243 JE 's-Graveland

Vacatures

Alle vacatures