Gezocht: communicatietalent met liefde voor woordvoering

Geplaatst op 05 januari 2018 10:28
Reageren kan nog 6 dagen. Dat is tot en met 22 januari 2018.

Functieomschrijving

Voor ons team Communicatie zijn wij op zoek naar een

Communicatieadviseur (36 uur p/w)

Je wordt één van de leden van een hecht communicatieteam dat bestaat uit een teamleider, een senior communicatieadviseur en een medewerker nieuwe media. En jou?

Als adviseur ben je een belangrijke schakel tussen strategie en uitvoering, tussen management en medewerkers, tussen huurders en medewerkers. Je adviseert medewerkers hoe zij het beste kunnen communiceren met onze huurders, collega’s, media en stakeholders. Daarnaast ben je eerste aanspreekpunt voor journalisten. Je vindt snel antwoorden op de vragen of schakelt de juiste woordvoerders in.

Je bent actief betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van interne en externe communicatieactiviteiten. Denk aan personeelsbijeenkomsten, huurderevents of bewonersavonden. Met een goed taalgevoel, empathie en klantgerichtheid produceer je prozaïsche teksten en redigeer je als een eindredacteur. Je adviseert jouw collega’s over een effectieve benadering van doelgroepen, bijvoorbeeld bij groot-onderhoudsprojecten. Je adviseert over goed gebruik van onze huisstijl en coördineert de productie van middelen. Je hebt kennis van externe en interne communicatie en vindt net als wij dat medewerkers belangrijke ambassadeurs zijn.

Profiel

WIE BEN JE? Je hebt een HBO-opleiding op het gebied van communicatie en enkele jaren werkervaring. Je hebt van nature een positieve en proactieve instelling. Je bent niet voor één gat te vangen, je bent creatief en weet van aanpakken. Uiteraard is je mondelinge en schriftelijke communicatie uitstekend. Je legt makkelijk contacten en je bent tactvol. Je kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze huurders en woningzoekenden. Als je kennis hebt van Adobe-pakketten Photoshop, InDesign, Illustrator en Première Pro is dat een pré. Omdat we in een klein team werken, moet je ook echt in ons team passen. Humor helpt 😊

Secundaire arbeidsvoorwaarden

WIJ BIEDEN Bij Haag Wonen kun je rekenen op een baan in een dynamische omgeving. Zowel buiten als binnen onze organisatie gebeurt veel en in een hoog tempo. Natuurlijk hebben we een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden volgens de cao Woondiensten en bieden we je een opleidingsbudget voor persoonlijke ontwikkeling.

De functie communicatieadviseur is voor 36 uur per week en valt in schaal J (€3.566,- tot €4.572,-). Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract. Bij aanstelling vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag.

Haag Wonen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zitten naast station Hollands Spoor. En we hebben een afgesloten fietsenstalling. Ga je tijdens werktijd op pad? Dan kun je een van de poolauto’s, elektrische fietsen of elektrische scooters meenemen.

OVER HAAG WONEN Wij zorgen voor goed wonen in Den Haag voor mensen met een bescheiden inkomen.

Wij zijn nauw betrokken bij huurders, hun woning en hun buurt. In al ons werk gaan we uit van onze huidige en toekomstige huurders. Met hen werken wij aan goed wonen. Aan een thuisgevoel. Voor ons is een goed resultaat een tevreden huurder. Een goed onderhouden woning. En een prettige buurt. Daarbij werken we graag slim samen, op een vernieuwende, duurzame en kostenbewuste manier.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Informatie over de sollicitatieprocedure?
Je kunt reageren tot uiterlijk 22 januari 2018. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Robert Kleissen, teamleider Communicatie, bereikbaar onder nummer (070) 250 70 90.

Hebben we een wederzijdse klik bij de eerste kennismaking? Dan volgt een tweede ronde. In deze ronde kunnen we je vragen om een korte presentatie te verzorgen. Een assessment kan deel uit maken van de procedure.

De vacature staat gelijktijdig intern en extern vacant. Interne kandidaten hebben bij voldoende geschiktheid voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren kan nog 6 dagen. Dat is tot en met 22 januari 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large e9d56772fd4213d60a19d949c2a7fbc21538da92
Vacature samenvatting

Locatie

Waldorpstraat 80
2521 CD Den Haag

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

3500-4000 bruto per maand

Woningstichting Haag Wonen

Informatie

Haag Wonen is een puur Haagse woningcorporatie. Wij zorgen voor goed wonen in Den Haag voor mensen met een bescheiden inkomen. Wij zijn nauw betrokken bij huurders, hun woning en hun buurt. In al ons werk gaan we uit van onze huidige en toekomstige huurders. Met hen werken wij aan goed wonen. Aan een thuisgevoel. Voor ons is een goed resultaat een tevreden huurder. Een goed onderhouden woning. Een prettige buurt. Alles wat we doen, draagt daar aan bij. Daarbij werken we graag samen, slim, vernieuwend en kostenbewust.

Website

www.haagwonen.nl

adres

Woningstichting Haag Wonen
Waldorpstraat 80
2521 CD Den Haag

Vacatures

Alle vacatures