Senior medewerker vergunningen bouw

Geplaatst op 13 juni 2018 23:28
Reageren kan nog 3 dagen. Dat is tot en met 25 juni 2018.

Functieomschrijving

Functie : Senior medewerker vergunningen bouw

Sluitingsdatum Vacature : 24-06-2018 17.00 uur

Startdatum: 2 juli 2018 Einddatum: 31 december 2018 Werklocatie: Buikslotermeerplein 2000, Amsterdam Aantal uren per week: 36 Optie tot verlenging: Ja, 26 weken

Functieomschrijving :

Afhandelen van complexe Vergunningaanvragen Wabo.

Werkzaamheden Door een toenemend aantal complexe aanvragen en de benodigde inzet voor grote projecten is extra capaciteit nodig. De meeste aanvragen gaan over nieuwe bouwplannen. De werkzaamheden bestaan naast de informatieverstrekking aan de klant, het beoordelen van de vergunningaanvraag en het uitvoeren van de procedure die hiervoor van toepassing is. Je werkt samen met adviseurs binnen het stadsdeel maar ook met externe adviseurs.

Gemeentelijke organisatie :

De gemeentelijke organisatie bestaat uit vier clusters, een bestuurs- en concernstaf en zeven bestuurscommissies (stadsdelen). De stadsdelen besturen samen met de gemeenteraad, burgemeester en wethouders de stad Amsterdam. De clusters Ruimte en Economie, Sociaal, Dienstverlening en Informatie en Bedrijfsvoering bestaan uit afdelingen die expertise hebben op een specifiek terrein, zoals sport, jeugd of parkeren. Zij werken beleid uit tot stadsbrede kaders waarbinnen de stadsdelen het uitvoerende werk kunnen doen. Ook bieden zij directe ondersteuning aan bewoners die dit nodig hebben, bijvoorbeeld op het gebied van participatie of werk. De stadsdelen houden zich onder andere bezig met de inrichting van straten en pleinen, groen en parken, inzamelen van huishoudelijk afval en welzijnswerk in de buurt. Ze zorgen ervoor dat wat ze doen, past bij de behoeften in hun stadsdeel en bij het beleid voor de hele stad.

De opdrachtgever(s) :

Het team vergunningen bestaat uit 28 medewerkers en maakt onderdeel uit van de afdeling Vergunningen Toezicht en Handhaving. Het team vergunningen behandelt aanvragen voor omgevingsvergunningen en aanvragen voor evenementen en horecavergunningen.

Profiel

Opleiding en Werkervaring ( Weging ):

*U bent beschikbaar tijdens de selectiefase .

*U dient minimaal 1 relevante referentie op te geven . – organisatie – naam contactpersoon – telefoonnummer contactpersoon. Na afstemming met u en na het gesprek kan de opdrachtgever besluiten om in contact te treden met de referentie. Let op: de referentie dient op de hoogte te zijn .

*De kandidaat beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.

*De kandidaat beschikt over minimaal de afgeronde modules Omgevingsrecht en Bouwbesluit van ABW2. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.

*De kandidaat heeft aantoonbaar ruime ervaring in het behandelen van bouw- en RO-gerelateerde aanvragen, omgevingsvergunningen en ligplaatsvergunningen zijn je niet vreemd. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.

*De kandidaat beheerst de software March en Decos Join die gebruikt wordt binnen het team vergunningen. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv. ( Weging 50 % )

*De kandidaat heeft in de laatste 5 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring opgedaan met het beoordelen van aanvragen omgevingsvergunningen en het behandelen van planologische procedures (projectbesluiten). Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.

*De kandidaat heeft minimaal een half jaar werkervaring in Amsterdam in een vergelijkbare functie en is zonder inwerkperiode inzetbaar. Dit dient duidelijk te blijken uit het cv. ( Weging 50 % )

Om de functie of opdracht goed uit te kunnen voeren moet u over bepaalde competenties beschikken. Ook wordt van alle medewerkers en ‘externe inzet’ van de gemeente Amsterdam verwacht dat zij open, actief en integer zijn.

Beheerst u de competenties op de bijbehorende niveaus zoals hieronder genoemd ?

Competenties Expert Niveau :

  • Communicatief

  • Daadkrachtig

  • Analytisch vermogen

  • Samenwerken

Heeft u interesse in deze vacature stuur dan uw CV met Motivatiebrief en met referentie gegevens en een kopie van uw Diploma voor 24-06-2018 17.00 uur naar info@lm-uitzendbureau.nl of via Talentee ( Reageer alleen als u aan de hier bovenstaande functie eisen en werkervaring kunt voldoen ,anders heeft reageren geen zin )

Secundaire arbeidsvoorwaarden

CAR UWO / CAO ABUGeïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 3 dagen. Dat is tot en met 25 juni 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large b77375ac668d96408e1d476ab21142e7e0930a29
Vacature samenvatting

Locatie

Amstel 1
1011 PN Amsterdam

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

LM Uitzendbureau

Informatie

Website

www.lm-uitzendbureau.nl

adres

LM Uitzendbureau
Schoof 17
1771 PC Wieringerwerf

Vacatures

Alle vacatures