Deze vacature is helaas niet meer beschikbaar. Klik hier om alle vactures van Halfday Tony BV te zien.

projectmanager Life Sciences & Health

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Functieomschrijving

Voor het optimaal opereren/functioneren binnen het team, het creëren van flexibiliteit en omdat het gaat om verschillende taken die andere accenten in kennis en competenties vergen, is het goed mogelijk om de vraag naar benodigde capaciteit op te knippen in twee opdrachten externe inhuur. Op die manier kan er nog geschoven worden in takenpakket of tussen personen, indien de situatie daar om vraagt.

Er wordt gezocht naar twee personen met verschillend profiel of één persoon die alle hieronder genoemde kwalificaties in zich verenigd. A: een projectmanager die wat meer pragmatisch en “hands-on” is B: een projectmanager die wat meer onderzoeksmatig is ingesteld Opdracht A bestaat uit de volgende onderdelen: Samen met PGWZ de opdracht “E health Academy” uitwerken en in de markt zetten. De opdracht “Health Innovation Challenge” verder begeleiden, de uitvoering monitoren, de evaluatie verzorgen, afronden en eventueel het nodige in gang zetten ter voorbereiding voor volgend jaar. Het onderhouden van het netwerk van de Life Sciences & Health hub en waar nodig verbindingen leggen met/tussen betrokken partijen. Het begeleiden, uitwerken en uitvoeren van de communicatiestrategie voor Life Sciences & Health sector in Rotterdam. Opdracht B Het uitzetten en begeleiden van onderzoek naar internationalisering van LS&H sector in Rotterdam. Het begeleiden van de Rotterdamse inbreng van het Innovation 4 health congres in het WTC. Het uitzetten en begeleiden van onderzoek naar de financiële instrumenten in de Life Sciences & Health sector.

Profiel

Criteria:

  • Je beschikt over een succesvol afgeronde opleiding op HBO niveau, of hoger.
  • Je beschikt over een succesvol afgeronde opleiding richting economie (bijvoorbeeld Bedrijfskunde of Bestuurskunde) of sociologie.
  • Je dient een aanvullende training succesvol te hebben afgerond, namelijk Projectmanagement en leidinggeven.


Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Large aae499b91dd5872b99d6690f57e2e024d924627d
Vacature samenvatting

Locatie

Coolsingel
3011 CW Rotterdam

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

4500-5000 bruto per maand

Halfday Tony BV

Informatie

Website

www.halfdaytony.com

adres

Halfday Tony BV
Postbus 59623
1040 LC Amsterdam

Vacatures

Alle vacatures