Hardware engineer

Geplaatst op 17 april 2018 14:41
Reageren kan nog 26 dagen. Dat is tot en met 17 mei 2018.

Functieomschrijving

Jong en dynamisch, het zijn veel gebruikte woorden. Voor onze opdrachtgever dekken ze echter precies de lading. Zij leveren complete industriële oplossingen voor automatisering in de elektrotechniek. Ze adviseren, ontwerpen, bouwen en onderhouden de meest uiteenlopende projecten voor Food, Industrie, Marine & Offshore en Infra. Daarom zijn ze jong van geest en volgen ze de dynamiek van de techniek op de voet.

Als hardware-engineer ontwerp je de automatisering van elektrotechnische installaties, laagspannings- en procesinstallaties. Het ontwerpen van hardware en het engineeren van de benodigde elektrotechnische tekenpakketten behoren eveneens tot de taken. Je kiest de materialen, je voert technisch overleg met de opdrachtgever en je rapporteert de voortgang van het werk aan de projectleider.

Profiel

We vragen een MBO/HBO-E werk- en denkniveau, via een diploma of door ervaring verkregen. Je hebt ervaring met Autocad, E-Plan of SEE Electrical. Je werkt gestructureerd en je bent goed in problemen oplossen. Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Bij onze opdrachtgever zijn veel mogelijkheden voor opleiding en scholing. Je komt terecht in een echte familiecultuur: ze communiceren open en direct met elkaar. Je werkt in de buurt van Bergen op Zoom of bij onze opdrachtgevers. Werken in het buitenland behoort ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk staan er uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 26 dagen. Dat is tot en met 17 mei 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large b8263de1b25135cee053ef6230ec0366ac25b224
Vacature samenvatting

Locatie

Postbus
4800 AB Breda

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

mbo 4

Salaris

Salaris in overleg

Matrixhrd

Informatie

Wij creëren werkgeluk!

Website

www.matrixhrd.nl

adres

Matrixhrd
Minervum, 7070
4817 ZK BREDA

Vacatures

Alle vacatures