Gecertificeerd docent NT2, volwasseneneducatie, regio Amsterdam

Geplaatst op 14 februari 2018 15:16
Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 15 april 2018.

Functieomschrijving

Als gecertificeerd NT2 docent ga je aan de slag met groepen anderstalige cursisten binnen de volwasseneneducatie. De nadruk ligt op het aanleren van de Nederlandse taal, maar je leert je cursisten ook hoe wij in Nederland met elkaar samenleven.

Het niveau van je groep kan erg verschillend zijn, wij zoeken dan ook een ervaren docent die aandacht heeft voor elke individuele cursist maar daarbij het einddoel niet uit het oog verliest.

Dit doel is altijd verhoging van het taalniveau volgens een gestructureerd lesplan en uiteindelijk het behalen van het inburgeringsdiploma. Tegelijkertijd werk je met je cursisten aan het realiseren van hun participatiedoelen. Dat kan zijn het verhogen van zelfredzaamheid in dagelijkse situaties tot het zoeken naar betaald werk.

Wij zoeken docenten regio Amsterdam die beschikken over de NT2 certificering (of in opleiding zijn) met een minimale beschikbaarheid van 3 dagdelen per week, met de bereidheid om ook in de avonden te werken. Ben jij die docent? Dan horen wij heel graag van je!

Profiel

  • Je beschikt over het certificaat competent docent NT2 van de BVNT2 of bent in opleiding of EVC traject tot gecertificeerd docent NT2
  • Een Pabo-diploma, een 1e of 2e graads lesbevoegdheid of een bevoegdheid voor lesgeven in de BVE (Volwassenenonderwijs)
  • Als docent heb je ervaring en affiniteit met NT2 onderwijs en kennis van de actuele lesdoelen van groepen inburgering, alfabetisering of staatsexamen
  • Je hebt sterke didactische vaardigheden en aantoonbare ervaring met het differentiëren in niveaus
  • Je bent woonachtig in regio Amsterdam

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij willen dat zaken goed geregeld zijn. Een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken. We bieden je mogelijkheden tot opleiding via de Bisbee Academie en hanteren eigen arbeidsvoorwaarden. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Salariëring tussen € 2500,- en € 3500,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (1659 uur per jaar). Inschaling is afhankelijk van diplomering, certificering, ervaring en inzetbaarheid
  • Reiskostenvergoeding en een netto onkostenvergoeding (tot een maximum van € 75,- per maand)
  • Continuïteit in contact; je onderwijsmanager is je vaste aanspreekpunt
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door o.a. coaching, na- en bijscholing, deelname vakgroepen en een tegemoetkoming in relevante opleidingskosten


Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature, en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Dan ontvangen wij graag je cv en een korte motivatie.

Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 15 april 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 99865ee0ee242b64d044a183d9a9be810dcb847c
Vacature samenvatting

Locatie

.
1012 AB Amsterdam

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
Werktijden in overleg

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

Bisbee Flexonderwijs

Informatie

Bisbee Flexonderwijs is een onderwijsbedrijf waar enthousiaste docenten actief zijn in de uitvoering van onderwijsprojecten. Binnen het NT2-werkveld: in de volwasseneneducatie, de ISK en het primair onderwijs. Maar ook binnen het regulier onderwijs: als taalassessor of (vak)docent binnen het MBO.

Maar wij helpen je niet alleen aan een baan, we helpen je verder. Voor ons is de mens net zo belangrijk als de opdracht. Wij kijken naar jou als persoon én houden rekening met jouw wensen. Wij hebben een diversiteit aan projecten en opdrachtgevers, waardoor we je na afloop van een project vaak snel op een ander project kunnen plaatsen. Er is ruimte voor je eigen invulling qua tijd en beschikbaarheid.

Wij zijn de kweekvijver van docenten voor het (taal)onderwijs. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom investeren wij in onze docenten, door na- en bijscholing aan te bieden vanuit onze Bisbee Academie. Daarmee bieden wij ondersteuning bij certificering en diplomering, of ontwikkeling van competenties. Ook bieden wij met onze vakgroepen een platform voor het delen van kennis en ervaringen met collega’s binnen jouw vakgroep.

Ben jij docent en wil je deel uitmaken van een warm en betrokken team, waarin we aandacht hebben voor jou én jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan horen wij graag van je!

Website

www.bisbee.nl/vacatures/

adres

Bisbee Flexonderwijs
Het Wielsem 10
5231 BW 's-Hertogenbosch

Vacatures

Alle vacatures