Docent Nederlands NT2, ISK regio Utrecht

Geplaatst op 07 december 2018 13:45
Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 5 februari 2019.

Functieomschrijving

Ben jij docent met ervaring met nieuwkomers / NT2 onderwijs en ben je in het nieuwe jaar beschikbaar? Dan horen wij graag van je!

Voor een ISK (Internationale Schakelklas) regio Utrecht zijn wij voor het nieuwe jaar op zoek naar een docent Nederlands / NT2.

Als docent op een ISK geef je onderwijs aan nieuwkomers, anderstalige leerlingen van 12 tot 18 jaar die de Nederlandse taal niet of nog niet voldoende beheersen. Het doel is om ze na anderhalf tot twee jaar uit te laten stromen naar regulier onderwijs. De nadruk in de lessen ligt op het aanleveren van de Nederlandse taal, maar ook andere vakken komen aan bod. Als docent Nederlands / NT2 leer je ze onze taal en ons land kennen. Ze bereiden zich voor op een toekomst waarin het gebruik van de Nederlandse taal een cruciale rol speelt.

In jouw lessen staat de leerling en zijn toekomstperspectief centraal. De nadruk voor jou als docent ligt op het aanleren van de Nederlandse taal, maar je besteedt ook veel aandacht aan sociale vaardigheden. Jij maakt de overgang naar het reguliere onderwijs makkelijker voor ze. Je werkt met een groep jongeren die allemaal hun eigen verhaal hebben, voor wie het toekomstbeeld nog niet helemaal duidelijk is en die allen werken op verschillende niveaus. Dat vraagt om creativiteit, vertrouwen en onderwijservaring! Wij zoeken dan ook docenten met pit, die ervaring of affiniteit hebben met de doelgroep.

Het doceren van de Nederlandse taal aan anderstaligen is voor jou geen probleem. Tevens ben je in staat om in korte tijd een functionele en constructieve band op te bouwen met een groep jongeren voor wie het toekomstbeeld nog niet helemaal duidelijk is.

Wij zoeken een docent die vanaf 7 januari tot einde schooljaar voor 24 tot 32 uur inzetbaar is. Er is perspectief op langdurige inzet.

Ben jij docent Nederlands / NT2 met affiniteit met de doelgroep anderstalige jongeren? Solliciteer dan snel!

Profiel

  • je bent in het bezit van een tweedegraads lesbevoegdheid Nederlands of een pabo-diploma, aangevuld met ervaring en affiniteit met NT2 onderwijs en kennis van de actuele lesdoelen van groepen ISK (NT2 certificering is een pré)

  • je beschikt over sterke didactische vaardigheden en heb je aantoonbare ervaring met het differentiëren in niveaus

  • je bent in staat om sociale problematiek snel te signaleren en bewaart een professionele afstand tot de leerlingen

  • je bent woonachtig in regio Utrecht

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wij willen dat zaken goed geregeld zijn. Een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken:

  • salariëring tussen € 2662,- en € 4071,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband

  • bij inzet in het vo volgen wij de cao vo

  • continuïteit in contact; je onderwijsmanager is je vaste aanspreekpunt

  • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door o.a. coaching, na- en bijscholing en deelname aan vakgroepen


Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze vacature, en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Dan ontvangen wij graag je cv en een korte motivatie.

Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 5 februari 2019.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 99865ee0ee242b64d044a183d9a9be810dcb847c
Vacature samenvatting

Locatie

.
3511 CA Utrecht

Werkervaring

Minimaal 3-5 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

tijdelijke kracht
24-32 uur per week

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

Bisbee Flexonderwijs

Informatie

Bisbee Flexonderwijs is onderwijsbedrijf waar enthousiaste en betrokken docenten actief zijn in de uitvoering van onderwijsprojecten. Binnen het NT2-werkveld (volwasseneneducatie, ISK, primair onderwijs) en het NT1-werkveld. Maar ook binnen het regulier onderwijs: als docent of taalassessor binnen het VO en MBO. Wij ontzorgen onderwijsorganisaties met oplossingen die kosten besparen en kwaliteit bevorderen.

Maar wij helpen je niet alleen aan een baan, we helpen je verder. Voor ons is de mens net zo belangrijk als de opdracht. Wij kijken naar jou als persoon én houden rekening met jouw wensen. Wij hebben een diversiteit aan projecten en opdrachtgevers, waardoor we je na afloop van een project vaak snel op een ander project kunnen plaatsen. Er is ruimte voor je eigen invulling qua tijd en beschikbaarheid.

Wij zijn de kweekvijver van docenten voor het (taal)onderwijs. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom investeren wij in onze docenten, door na- en bijscholing aan te bieden vanuit onze Bisbee Academie. Daarmee bieden wij ondersteuning bij certificering en diplomering, of ontwikkeling van competenties. Ook bieden wij met onze vakgroepen een platform voor het delen van kennis en ervaringen met collega’s binnen jouw vakgroep.

Ben jij docent en wil je deel uitmaken van een warm en betrokken team, waarin we aandacht hebben voor jou én jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan horen wij graag van je!

Website

www.bisbee.nl/vacatures/

adres

Bisbee Flexonderwijs
Het Wielsem 10
5231 BW 's-Hertogenbosch

Vacatures

Alle vacatures