Deze vacature is helaas niet meer beschikbaar. Klik hier om alle vactures van TCCC | Berkvacatures te zien.

Klantadviseur zorgverzekeraar omgeving Utrecht

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Functieomschrijving

Functieomschrijving klantenservice medewerker

Elke klant, elke vraag en elk gesprek is anders. Jij gaat de klant advies geven op het gebied van zorgverzekeringen. Met vragen en opmerkingen komt de klant als eerst bij jou terecht. Jouw advies en creatieve manier van oplossingsgericht denken zorgen voor de klanttevredenheid in elk gesprek. Jij bent het gezicht van de organisatie.

Wat bieden wij

Het behalen van je WFT Zorg Aan de slag in een jong en enthousiast team van klantadviseurs Intensieve training van 2 weken, afsluitend met een examen. Dit examen sluit jij af met een 8, om daarna aan de slag te kunnen gaan

Interesse? Neem contact op met één van onze recruiters. Toch op zoek naar een andere baan? Bekijk hier al onze vacatures. Zoekt u als werkgever profesionnals voor uw organisatie? Bekijk dan de website van Berkprofessionals of neem contact met ons op 030-2689080. Ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Lever hem/haar aan en ontvang na 3 maanden dienstverband een tegoed bon naar keuze t.w.v. €250,-.

Profiel

Vereisten

Beschikt over minimaal een Hbo-diploma Ervaring/affiniteit met het adviseren van klanten Je bent flexibel Goede beheersing van de Nederlandse taal Competenties: servicegericht, communicatief vaardig, goed kunnen luisteren en empathisch Je bent minimaal tot 1 augustus 2018 beschikaarGeïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Inmiddels is de reactietermijn verstreken en is solliciteren niet meer mogelijk.

Large cecf90dcee486d62416fa743a78d0587c196a24c
Vacature samenvatting

Locatie

Jan Steenlaan, 5
3723 BS Bilthoven

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
Werktijden in overleg

Opleidingsniveau

hbo/bachelor

Salaris

Salaris in overleg

TCCC | Berkvacatures

Informatie

Mooie vacature binnen een A-merk Vacatures met doorgroeimogelijkheden Deeltijdopleiding naar keuze / salesprogramma volgen/ WFT diploma’s behalen Enthousiaste collega’s in een bruisend en energiek team Persoonlijk contact en begeleiding vanuit het uitzendbureau TCCC | Berkvacatures TCCC | Berkvacatures is een uitzendbureau in omgeving Utrecht die de juiste match voor u zoekt. Ons uitzendbureau in omgeving Utrecht is actief door heel Nederland en levert commerciële medewerkers, klantenservicemedewerkers, financieel medewerkers en juridisch medewerkers in grote steden als Amsterdam en Utrecht. Bent u op zoek naar de geschikte kandidaat of zoekt u juist een passende vacature? Bekijk al onze vacatures of plan vrijblijvend een afspraak in.

Website

www.berkvacatures.nl

adres

TCCC | Berkvacatures
Jan Steenlaan, 5
3723 BS Bilthoven

Vacatures

Alle vacatures