Consultant personeelsbemiddeling

Geplaatst op 12 juli 2018 11:38
Reageren kan nog 23 dagen. Dat is tot en met 11 augustus 2018.

Functieomschrijving

Wie zijn wij: PPM Jobs is dé intermediair tussen werkgevers die op zoek zijn naar het juiste personeel en werknemers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. In onze pragmatische aanpak hebben we ook volop aandacht voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Pas als wij de juiste match gevonden hebben, zijn wij tevreden!

Consultant personeelsbemiddeling

De functie: Als consultant bestaat je dagelijks werk uit het werven en selecteren van de allerbeste kandidaten voor vacatures bij onze opdrachtgevers. Je bent contactpersoon voor bestaande relaties en kandidaten en bouwt dit uit door in te spelen op hun vragen. Daarnaast ben je door goed te luisteren in staat om kandidaten aan een nieuwe baan te helpen en de opdrachtgevers te helpen in hun personeelsbehoefte. Wij staan als organisatie dicht bij onze klanten. Naast het vervullen van openstaande vacatures, ben je vaak sparringpartner voor HR en/of directie. Je denkt mee en geeft advies op het brede recruitment/werving en selectie werkgebied. Voorop staat een persoonlijke benadering naar zowel opdrachtgevers als kandidaten.

Profiel

Je bent een stabiele persoonlijkheid die zelfstandig werkzaamheden oppakt, maar ook een teamspeler is. Je weet het overzicht te bewaren in hectische werksituaties en kan prioriteiten stellen. Je streeft in de uitvoer van je werkzaamheden naar een hoge kwaliteit en straalt dit uit naar zowel organisaties als naar de uitzendkrachten. Je beschikt over een resultaatgerichte instelling en laat geen commerciële kans onbenut. Naast dat je zeer ondernemend en creatief bent ingesteld, ben je vooral gesprekspartner voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Je beschikt over de kerncompetenties klantgerichtheid en resultaatgerichtheid.

Je beschikt over een MBO+/HBO werk- en denkniveau; Minimaal 2 jaar recente aantoonbare werkervaring in de personeelsbemiddeling of aanverwante functie; Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden; Doorzetter, resultaatgericht, discreet en pro actieve houding.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

PPM Jobs, opgericht in 2006 is een groeiende organisatie met een persoonlijke en pragmatische cultuur. Wij opereren vanuit de kantoren Sliedrecht en Krimpen aan den IJssel. Je wordt onderdeel van een gedreven team en maakt kennis met verschillende bedrijven in de directe omgeving. Natuurlijk hebben wij een goed arbeidsvoorwaarden pakket (lunch van de zaak, bonus, pensioen, 30 vrije dagen) met een marktconform salaris en zijn er mogelijkheden zoals een auto van de zaak.Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 23 dagen. Dat is tot en met 11 augustus 2018.

Solliciteren

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Large 2928c0010e22b178e6cd0f9270e081fa4a25dca2
Vacature samenvatting

Locatie

Stationspark 834
3364 DA Sliedrecht

Werkervaring

Minimaal 1-3 jaar werkervaring

Dienstverband/uren

vaste kracht
32-40 uur per week

Opleidingsniveau

mbo 4

Salaris

Salaris in overleg

PPM Jobs

Informatie

PPM Jobs is de intermediair tussen werkgevers die op zoek zijn naar het juiste personeel en werknemers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. In onze pragmatische aanpak hebben we ook volop aandacht voor persoonlijke wensen en mogelijkheden. Pas als wij de juiste match gevonden hebben, zijn wij tevreden!

Website

www.ppmjobs.nl

adres

PPM Jobs
Stationspark 834
3364 DA Sliedrecht

Vacatures

Alle vacatures